RETURNERING OG REKLAMATION

14 DAGES RETURRET:

Fortryder du dit køb, eller svarer varen ikke til forventningerne, tager Genbrugsgodter.dk varen retur og refunderer betalingen. Udgifter til returnering betales af kunden. Adresse til returnering findes længere nede på denne side.

REKLAMATION:

Hos Genbrugsgodter.dk er du dækket af købelovens reklamationsret på to år, hvis der opstår fejl på varen, som du ikke selv er skyld i. Slitage, brækage ol. på varer, er ikke dækket af reklamationsret.

Forud for returnering/reklamation skal du kontakte Genbrugsgodter.dk på info@genbrugsgodter.dk eller her: Kontakt og oplyse ordrenummer samt beskrive grunden for returnering/reklamation.

Varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Varen skal pakkes forsvarligt – gerne i samme emballage, som du modtog den i. Husk, at få kvittering på indelevering af retur-pakke hos fragtfirmaet. Tag gerne billede af varen inden forsendelse, så eventuelle værdiforringelser opstået i forbindelse med forsendelse, kan adresseres til fragtfirmaet. Kunden hæfter for værdiforringelse i forbindelse med fragt.

Genbrugsgodter.dk forbeholder sig retten til at fratrække beløb svarende til værdiforringelse fra det beløb kunden skal have retur. Kunden står for selv, at udrede tvister i forbindelse med fragt, hos det valgte retur-fragtfirma.

ADRESSE FOR RETURNERING:

Genbrugsgodter.dk

Nørrebrogade 3

4930 Maribo