Britt-Marie var her (Fredrik Backman)

15,00DKK

På lager

Varenummer (SKU): 10431 Kategorier: ,

Beskrivelse

BAGSIDETEKST:
En roman om at miste sig selv og få en chance til

 

BRITT-MARIE ER 63 ÅR OG FRA STORBYEN,
men efter fyrre års ægteskab og et besøg hos Arbejdsformidlingen ender hun i Udkantssverige i den lille flække Borg. I Borg er forretningerne lukket en efter en, nu er der kun Til Salg-skilte og et svedigt pizzeria tilbage. Og fodbold. Fodbold det eneste vigtige, byens tilbageblevne børn og voksne brænder for. Og er der noget, Britt-Marie ikke bryder sig om, er det fodbold! Men hun må give Borg en chance.

Fredrik Backmans roman er et portræt af en lille by, som er let at overse. En roman om kærlighed, bikarbonat og nye begyndelser. Om at sparke til bolden, når den ligger der, om værdien af at blive set og om en kvinde, som har ventet hele sit liv på at begynde at leve.

 

FREDRIK BACKMAN (f. 1981) er svensk forfatter. Hans debutromanen En mand der hedder Ove er solgt til udgivelse i mere end tyve lande, ligger på bestsellerlisten i USA og er netop blevet filmatiseret. Britt-Marie var her er hans anden roman på dansk.

Fredrik Backman bor i Solna, en mindre forstad til Stockholm, med sin kone og deres to børn. Han holder med Manchester United.

Yderligere information

Vægt 0.618 kg
Antal sider

Format

Forfatter